Аптечная сеть Биомед г. Львов

 

Успішною дією «Біомеду» є плідна співпраця з компанією «Аптека Лідер». Діяльність ції biomedорганізації цілком відповідає її назві. Компетентні і досвідчені провізори «Аптеки Лідер» завжди в курсі подій, які відбуваються на фармацевтичному ринку. Під їхньою прицільною увагою знаходяться всі бренди і новинки. Досконале програмне забезпечення дозволяє їм проаналізувати продажі в розрізі кожної торгової точки,побудувати найрізноманітніші звіти, вирахувати оптимальну кількість SKU, яка повинна бути присутня в аптеці, а також запропонувати вигідні маркетиногові угоди з провідними виробниками лікарських засобів.
Політика асортиментних матриць, яку ми використовуємо завдяки «Аптеці Лідер» в рази покращує роботу відділу постачання. Завдяки цьому компанія «Біомед» може управляти асортиментом, вчасно переходити на сезонні закупівлі і при цьому мати додатковий дохід від категорійного менеджменту.
Колектив компанії «Біомед» щиро вдячний Вам за довготривалу і результативну співпрацю. Бажаємо Вам успіхів, розвитку і нових вдячних партнерів.

 


Генеральний директор ПРОНІВ Т.О.